Prelaten Kro og Scene

Prelaten Kro og Scene ble åpnet i 1975 for første gang av Finn Steffen Johansen. Det ble raskt en institusjon i Tromsø for Kultur. Dette pågikk de neste 20 årene, med artister fra hele verden på scenen, og myldret av lokalbefolkning, turisme og studenter fra hele Norge. I 1995 la Prelaten inn årene for den gang. Etter Prelaten har det vært forskjellige konsepter og tilstelninger i lokalene. I 2015 Gjenåpnet Arthur og Tone Mack, fjerde generasjon av de opprinnelige huseierne Prelaten i sjelen til det gamle.

Velkommen inn til en kjeller med sjel, sang og dans. Prelaten er plassen du møter både de nære og fjerne, her er det plass til alle. Vi blir omtalt som et lite kulturhus, og det er akkurat det vi er. Her er det musikere, stand-up komikere, bingoverter, dj, forfattere med flere som stiller opp på scenen for å underholde publikum. På Prelaten holder vi ca 150 arrangementer i året. I tillegg til underholdning er en en av byens største nattklubber, her møtes festglade mennesker på kveldene for å danse, synge eller for å spille shuffleboard og brettspill.

Vi er så heldige å ha to avdelinger, der den ene delen brukes til arrangementer og i den andre kan man sette seg ned for å prate sammen i et roligere volum. Prelaten stiller opp med mat, i form av saftige burgere i flere slag. Prelaten er og vil alltid være en egen stemming, Velkommen.

Payment Options

KREDITTKORT

Bankoverføring

Kontanter

RESERVASJONER

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum
dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint

Reservasjons-e-post

Bestillings-URL

Adresse og kontakter

Adresse

Sjøgata 12, 9008 Tromsø

GPS

69.650101, 18.9571317

Kontakt oss

Åpningstider

mandag

tirsdag

onsdag

Kl.18.00 – 01.00

Torsdag

Kl.18.00 – 01.00

fredag

Kl.16.00 – 03.00

lørdag

Kl.16.00 – 03.00

søndag

Transportmuligheter
Sykkel
Båt
Bus
Buss
Til fots
Romtyper
Singel
Familie
Leiligheter
Luksus
Accommodation Features
Klimaanlegg
WiFi
Fjernsyn
tendørs seter
Lekeplass for barn
Dusjer
Guide
Money Options
KREDITTKORT
Bankoverføring
Kontanter
Diettype
Ingen spesiell diett
Kun drikke
Vegansk mat
Standard
Blandet