Game - Sports Bar

Sportsbar
I 2 etg. på Zachariasbryggen ligger et fantastisk lokale med nydelig utsikt mot Mathallen, Vågen og Torget i Bergen Om du skal ut med venner, firma eller ta deg en tur alene, om du skal se en fotball kamp, spise en burger eller bare slå av en hyggelig prat med en av våre bartendere, så er Game sportsbar stedet for deg.

Diverse Spill Vi har 3 Brunswick 9 fot biljardbord, 5 stk Grand Champion Shuffleboard, Airhocky, Dart, Bordtennis, Basketbaner, samt diverse andre Arcade spill som flipper, boksing, golf ol. Burger og nachos Hva er en god fotballkamp uten noe digg å spise? God mat og drikke er en selvfølge når du skal se favorittlaget score på overtid. Vi servere sportsvennlig mat som burger, nachos og kyllingvinger. Det er lite som slår kombinasjonen av å nyte en god burger med kompiser når favorittlaget spiller. Etter kampen, med god mat og drikke innabords, er det duket for Live musikk på Game. Hver fredag og lørdag fra kl.23 er det underholdning fra scenen. 

TV & Storskjermer
Game har 13 TV og 3 storskjermer for fremvisning av all sport.

Game Sportsbar viser naturligvis de store TV-øyeblikkene, men det er også mulig å komme med ønsker om hva du vil se på skjermene. Her ligger alt til rette for de store sportsøyeblikkene. Enten du er lidenskapelig opptatt av fotball eller ikke kan gå glipp av VM i skiskyting, kan du få med deg det meste hos oss.

Sport, spill, arcade, tv, mat, shuffle, biljard, fotball, air hocky, bordtennis, dart, utsikt, vågen, fisketorget Ord fra Bergen