Asker Kulturhus

Velkommen til et levende kulturhus med perfekt beliggenhet.

Et kulturhus for alle: Asker kulturhus ligger midt i Asker sentrum med et yrende liv sommer som vinter. Vi ønsker å være et kulturhus for alle, med et variert tilbud både i bredde og alder. Programmet spenner fra profesjonelle, etablerte artister til lokale amatøroppsetninger.

Asker kulturhus er en kommunal virksomhet som står for både program og drift av scenene. Foruten teater- og konsertsaler, rommer huset to black-box saler, en utescene, selskapslokaler, seminar- og møtelokaler, galleri/vestibyle, ungdomsklubb med rusfri café og bandøverom, bibliotek, innbyggertorg, kino og spisesteder. I de øvre etasjene er det kontorlokaler.

Billetter:

Billettene kjøper du på nett på denne nettsiden. Alle billetter blir sendt til deg via e-post. Finner du det ikke i din innboks, sjekk gjerne søppelpost. Du kan også logge inn på billettsystemet Tixly og finne dine billetter. 

Fysiske billetter kan du kjøpe på Asker innbyggertorg i kulturhuset på hverdager kl. 09.00–16.00.

Rabatter: Alle eventuelle rabatter er oppgitt i kjøpsvindu.
Aldersgrense: Vi har fri alder på våre forestillinger med mindre annet er oppgitt.
Gavekort: Gavekort kjøper du her.
Gruppebilletter: Om du ønsker å kjøpe flere enn 10 billetter, kontakt oss direkte på kulturhuset@asker.kommune.no eller tilf. 98874304.
Tilgjengelighet: Er du rullestolbruker eller har spesielle behov? Ta kontakt med oss på kulturhuset@asker.kommune.no eller tlf. 988 74 304, så hjelper vi deg med billett og praktisk info. Vi har dedikerte plasser til rullestol/spesielle behov på rad 1, med enkel adkomst.
Ledsager: Vi godtar ledsagerbevis. Billett til ledsager ligger åpent tilgjengelig som en egen billettkategori på hver forestilling. For spørsmål kontakt oss på kulturhuset@asker.kommune.no eller tlf. 988 74 304. Les mer om ledsagerbevis.
Fremvisning av billett: På arrangementsdag holder det å vise billetten på mobil, eventuelt på print.
Refundering: Det er ikke angrerett på billetter, og vi kan derfor ikke refundere allerede kjøpte billetter. Unntak er ved avlyste forestillinger. Les mer hos Forbrukerrådet

Hold deg oppdatert:

I tillegg til oppdatert program her på våre nettsider og på hvaskjeriasker.no, anbefaler vi at du følger oss på Facebook og Instagram. Da får du raskt vite om våre arrangementer og kan tidlig sikre deg billetter. Melder du deg på vårt nyhetsbrev, får du også raskt vite hva som skjer hos oss. For de minste, følg gjerne barnaiaskerkulturhus på Facebook.

Beliggenhet/parkering:

Asker kulturhus ligger midt i Asker sentrum, vegg i vegg med Trekanten kjøpesenter. Det er kun fem minutters gange fra Asker stasjon, med tog og bussforbindelser. Kommer du med bil, er det to timers gratis parkering i det store parkeringshuset på kjøpesenteret. I tillegg finnes andre parkeringshus samt gateparkering i Asker sentrum.

Servering:

I samarbeid med Wettre bryggeri tilbyr vi servering ved de fleste av våre kveldsarrangementer. Baren åpner en time før forestilling.

Payment Options

KREDITTKORT

Bankoverføring

Kontanter

RESERVASJONER

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum
dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint

Reservasjons-e-post

Bestillings-URL

Adresse og kontakter

Adresse

Strøket 15A, 1383 Asker

GPS

59.8358951, 10.4330572

Kontakt oss

Transportmuligheter
Sykkel
Båt
Bus
Buss
Til fots
Romtyper
Singel
Familie
Leiligheter
Luksus
Accommodation Features
Klimaanlegg
WiFi
Fjernsyn
tendørs seter
Lekeplass for barn
Dusjer
Guide
Money Options
KREDITTKORT
Bankoverføring
Kontanter
Diettype
Ingen spesiell diett
Kun drikke
Vegansk mat
Standard
Blandet