Laster Arrangementer

Røverstaden « Alle Arrangementer

Vincent Neil Emerson – Special guest: Kassi Valazza

15. august 19:00 22:30 CEST

Scene: Klubben, Røverstaden
Dører: 19:00
Valazza: 20:00
Emerson: 21:30
Saloppsett: Stående
Aldresgrense: 18 år

Vincent Neil Emerson har blitt en merkevare blant folk og countrymusikkfans, feiret for sine ærlige historier om livet på veien, hjertesorg og kamper av alle slag. Hans første LP, «Fried Chicken & Evil Women», fra 2019, etablerte ham som en forfriskende stemme i det moderne countrymusikklandskapet.

Sangene fra det første albumet var sjarmerende og lekne, men avslørte ikke helheten i Emersons historie. Det nye albumet, «The Golden Crystal Kingdom», er en dristig fortsettelse av historien han forteller, med sanger som utforsker følelsene han satt igjen med etter å spille på Texas honky-tonks og de tidlige dagene som gatemusikant.

Kassi Valazza:
Det har vokst en nærmest kultaktig fascinasjon rundt Kassi Valazza siden utgivelsen av hennes debutalbum «Dear Dead Days» i 2019. I mai 2023 kom albumet, «Kassi Valazza Knows Nothing» – et aldeles glimrende album med en samling trollbindende låter som for alvor har etablert henne som en ny stjerne på Americana himmelen.

Kassi Valazza er nå basert i Portland, Oregon, men henter i stor grad sin inspirasjon fra oppveksten i Arizona, kjent for sine store åpne områder. Resultatet er mørke historier fra den ville vesten, kombinert med en fin balanse mellom melankolsk country og psykedelia. Kassis nydelige vokal matcher den musikalske settingen perfekt. De som har fått oppleve Kassi Valazza og hennes band live vet allerede hva de har i vente!

Kr.380

(+47) 23 11 31 00

Vis Arrangør nettside

Munkedamsveien 14
Oslo, 0250 Norge
+ Google-kart
(+47) 23 11 31 00
Vis Sted nettside