Laster Arrangementer

24. oktober 19:00 21:30 CEST

Scene: Klubben, Røverstaden
Dører: 19:00
Konsertstart: 20:00
Aldersgrense: 18 år
Saloppsett: Stående

Andre sjanser er sjeldne i rock ‘n’ roll. De fleste band får bare én sjanse, og når muligheten passerer, er den borte for alltid.

Kanskje det er grunnen til at Uncle Lucius høres ut som et band som er gjenfødt på «Like It’s The Last One Left», et rendyrket comeback-album som gjenforener den platinaselgende gruppen – og tilfører nytt blod til besetningen – etter en fem år lang pause. «Like It’s The Last One Left» styrker bandets blanding av americana og fet roots-rock med strykearrangementer, samtidig som de leverer den skarpeste låtskrivingen i gruppens karriere.

«Det er ingen begrensninger denne gangen» sier frontmann Kevin Galloway. «Vi utforsker ulike områder av amerikansk rootsmusikk, og vi gjør det på vår egen måte. Man får et nytt perspektiv etter å ha vært borte fra noe en stund. Du kan se det med nye øyne.»

Uncle Lucius trakk seg opprinnelig tilbake fra rampelyset i mars 2018, og avsluttet et tiår preget av fire kritikerroste albumutgivelser, fem utslitte varebiler, og konserter fra New Braunfels til Norge. Gutta var noen av Austins mest feirede eksportvarer, støttet av en kultfølging som samlet seg rundt signatursanger som «Hold Wolves Away» og «The Light». Fantastiske band bygger imidlertid ikke bare opp en katalog med sanger; de bygger arv som varer lenge etter at bandet selv er borte. I årene som fulgte Uncle Lucius’ såkalte avskjedsturné, økte bandets publikum raskt, og brakte nye generasjoner av fans med seg. «Hold Wolves Away» dukket til og med opp i en episode av Yellowstone og gikk viralt, og tjente gull- og platinasertifiseringer underveis. Mens Uncle Lucius’ arv vokste, vokste også ønsket om å komme sammen igjen.

Kr.360

(+47) 23 11 31 00

Vis Arrangør nettside

Munkedamsveien 14
Oslo, 0250 Norge
+ Google-kart
(+47) 23 11 31 00
Vis Sted nettside