Laster Arrangementer

19. oktober 20:00 23:00 CEST

Når Stian Carstensen, Marius Neset og Thomas Strønen er The Side Effects – da vet du at kvelden blir vill!

Fantastisk musikalitet med stø kurs mot nye avledninger og sidesprang! Premieren på Nattjazz i Bergen etterlot publikum i skjelvende ekstase. Her er tre gode karer som fyrer hverandre opp, men som samtidig vet hva som engasjerer og morer. Låtmaterialet er inspirert av og i noen grad basert på melodier fra folkemusikk og vestlig kunstmusikk.

Stian Carstensen – trekkspill/gitar/++
Marius Neset – saksofoner
Thomas Strønen – trommer/perkusjon

Stian Carstensen er den anerkjente multiinstrumentalisten og ledestjernen i det kritikerroste bandet Farmers Market. Han er aktivt involvert i en rekke musikalske sjangre og spiller et økende antall solokonserter i klassisk, jazz og folkemusikk på festivaler over hele verden. Stian er 5. generasjons trekkspiller fra det norske konstitusjonelle hjertelandet Eidsvoll, hvor han som barn ble undervist i håndverket av ærverdige spelemenn og tradisjonsrike trekkspillere. Repertoaret hans består av en eklektisk blanding av importert og hjemmelaget musikalsk artisteri fremført på trekkspill, gitar, banjo, pedal-steel-gitar og «kaval» (bulgarsk fløyte) akkompagnert til tider med vokal og plystring.

Marius Neset er en norsk jazzsaksofonist. Han er medlem av bandene People Are Machines, Kaktusch og JazzKamikaze. I 2010 turnerte Neset med Klüvers Big Band i deres Rolling Stones-prosjekt, der de blant annet hadde en konsert på Kongsberg Jazzfestival.

Thomas Strønen er en norsk jazzmusiker og komponist, kjent fra mer enn 80 plateinnspillinger, samt internasjonale samarbeid. Time Is A Blind Guide er tittelen både på et Thomas Strønens album og navnet på hans nye norsk-britiske ensemble.

(+47) 911 59 045

Vis Arrangør nettside

Dokkparken 4
Trondheim, 7042 Norge
+ Google-kart
(+47) 911 59 045
Vis Sted nettside