Laster Arrangementer

14. september 20:00 23:00 CEST

RAVI LIVE 2024

Fikk du ikke med deg Ravi på begynnelsen av 2000-tallet, så var du nok enten bevisstløs eller langt ute i verdensrommet. Sammen med DJ Løv og Folk & Røvere leverte han listetopper som Utadæsjælåplevelse, Dødsøt, E-ore, Tsjeriåu og Ås to i Osjlo, og dominerte hitlistene og spillelistene den gang da.

Men ting har absolutt ikke stått stille de siste årene: Ravi har gitt ut musikk i diverse konstellasjoner med ujevne mellomrom de siste 25 årene – nærmere hundre forskjellige album, EP’er, singler og andre formater.

I 2023 gjorde han comeback på livescenen med sin aller første egne konsert i Oslo – og det med et brak: Med to utsolgte konserter på hovedscenen på SALT, og én stappfull konsert på HAVET i Trondheim, fikk et par tusen nye og gamle fans sitt livs konsertopplevelse.

Hittil i 2024 har han solgt ut Samfundet i Trondheim, Kvarteret i Bergen, og straks er 2 nye SALT-konserter i august også utsolgt. I tillegg skal han spille på flere festivaler og mindre steder denne sommeren og høsten.

Ravi har et hårete mål om at alle i Norge skal ha en mulighet til å gå på Ravi-konsert ikke så langt unna der de bor i løpet av 2024 og 2025. Det skal vi klare.

Og ikke nok med det: han har lært seg et nytt håndverk, og kan tilby hjemmesnekra, sjarmerende og dansende animasjonsfilm på skjerm, som danser i takt med musikken. Det er bare å glede seg!!

Kr.400

Vis Arrangør nettside

Fiskepiren 1
Stavanger, 4013 Norge
+ Google-kart

Vis Sted nettside