Laster Arrangementer

19. oktober 20:00 23:00 CEST

Los Plantronics kommer endelig ut med en ny plate!! Lørdag 19. oktober – dørene åpner kl. 20:00 – konsertstart kl. 21:00. 18 års aldersgrense.

Los Plantronics: Livemusikk blir ikke bedre, villere og morsommere enn når Los Plantronics dunker ut sin svingende miks av swamp, R&B, garage, soul, boogaloo, rockabilly, surf, mariachi madness! Bandet kombinerer det beste fra den meksikanske mariachi-tradisjonen med 60 tals surf-musikk. Her blir du servert lekne gitarriff som ruller inn som bølger på en sommerdag, rytmer fra perkusjonistene og blåseseksjonen som fanger, skaper en magisk atmosfære som får publikum til å føle seg som om de har forvillet seg til den mexicanske kysten.

Forvent deg et sceneshow som tar deg med på en uforglemmelig reise fra meksikanske folketoner til drivet og råskapen i surf-musikken, uansett om du er en garvet fan av rockabilly eller en dedikert surfer på jakt etter nye musikalske bølger kommer dansefoten din til å trampe og hoftene svinge.

På toppen av det hele vil vi presentere nytt materiale som kommer på vår neste plate. Vi har med denne kommende platen flettet sammen våre opplevelser, historier og erfaringer fra våre liv, musikken vi har hørt og drømt om, og erfaringene med menneskene vi har møtt. Vi har pakket det inn så fint og sirlig som vi bare klarer, og gir det nå videre til dere.

Vi sees på konsert!

Kr.375

(+47) 476 14 945

Vis Arrangør nettside

Strandveien 29
Trondheim, 7067 Norge
+ Google-kart
(+47) 476 14 945
Vis Sted nettside