Laster Arrangementer

24. september 18:30 22:30 CEST

Mange har etterspurt konseptet Chansons Internationales med Zwaig/Heyerdahl på Røverstaden. Nå kommer de endelig tilbake! Tirsdag 24. september blir det konsert!

Med sin særegne miks av fiolin og stemme, dykker duoen ned i sangskatter og sjangre fra mange land og går ulike språk i møte. Det er musikk som har rent gjennom tiden, som har krysset grenser, og som fortsatt er i bruk. Det er toner av lidenskap, fest og protest.
Til denne kvelden vil de plukke perler fra sitt mangslungne repertoar. Vi kan allerede nå love sanger på fransk og spansk, Vysotskij på svensk og en palestinsk låt.

Zwaig/Heyerdahl består av performancekunstner og sanger Johanna Zwaig og fiolinist og komponist Ragnar Heyerdahl. De har hatt en rekke konserter i Norge, svingt innom Island og Sverige, og i perioden 2020-2023 spilte de jevnlig på Røverstaden under Oslo Konserthus.

Zwaig har studert teater i Paris og flamencosang i Jerez de la Frontera. Hun er aktiv med sine performanceverk i kunsthaller, museer, gallerier og ulike offentlige rom. Heyerdahl har studert fiolin i Brüssel, Berlin og Budapest. Han spiller i Oslo-Filharmonien og bandet Sturm und Drang.

Velkommen!

Kr.180

(+47) 23 11 31 00

Vis Arrangør nettside

Munkedamsveien 14
Oslo, 0250 Norge
+ Google-kart
(+47) 23 11 31 00
Vis Sted nettside